Om Lånio.dk

A 100% A
Tekst str.
Læsetid: 2 min.
Opdateret: 01. juni 2022

Lånio er en online markedsplads for lån, hvor du med ønsket om at finde det billigste forbrugslån lader bankerne konkurrere om dig som kunde.

 

Lånios koncept - Lån penge smart

Som de første i Danmark tilbyder Lånio et koncept, hvor du på forhånd kan sammenligne dine nøjagtige lånevilkår, inden du optager dit lån. Du skal ikke sende forskellige ansøgninger for derefter at sammenligne priserne. Vi samler ansøgningen ét sted, og du modtager alle dine lånetilbud online.

Du kan også besøge vores søsterside Samlelaan.net, hvis du ønsker tilbud på samlelån.

 

billån

 

 

 

Vores mission er enkel: Vi vil sikre dig det billigste lån på de bedste vilkår.

 

Sådan fungerer vores koncept

Sådan fungerer Lånio

Tre simple trin - spar penge på dit næste lån:

  1. Du ansøger om lånetilbud på Lånio.dk
  2. Du tilbud fra flere forskellige banker
  3. Du vælger det billigste - og sparer penge!

Ansøg nu eller læs mere om hvordan vi tjener penge her.

Børsen Gazelle 2019 og 2020

Hvad er Børsen Gazelle?

AWM Network ApS, som tidligere ejede Lånio.dk, har i 2019 og 2020 modtaget Børsen.dk’s Gazellepris, som gives til virksomheder i stigende vækst, der har formået at fordoble deres omsætning på fire år.

Gazelle 2019 Gazelle 2020

 

Vi samarbejder med kendte banker

Resursbank
Expressbank
Modus Finans
Unilån
Remember
Ferratum
Nordcredit

 

 

Ikke interesseret i et lån? Vi har også gode råd til en bedre privatøkonomi.

I vores blogsektion kan du finde artikler med gode råd til din privatøkonomi, og vi foretager ofte vores egne finansielle undersøgelser, hvor vi undersøger det danske lånemarked.

Læs vores artikler her

 

Vi er certificeret af:

lånio_e_maerket lånio_ecommerce
E-mærket  Ecommerce Europe 

Lånio støtter:

    
lånio_csr_maerket Co2 neutraly website
CSR-mærket CO2 neutralt website

 

Hvem er vi?

Lånio.dk er ejet og drevet af Lånio.dk ApS (CVR: 42721492), som har eksisteret siden 2014. Vi bor i København på Vesterbrogade 149, hvor vi formidler kontakten mellem forbrugere og virksomheder i flere forskellige brancher i både Danmark og udlandet.

Lånio.dk er en certificeret, dansk låneudbyder. Du kan nemt komme i kontakt med os hvis du har spørgsmål.

Ring os Ring:
52 10 50 24 (åbningstider)
Chat med os Chat:
Begynd chat
E-mail E-mail: 
kundeservice@laanio.dk

 

Teamet på Lånio
Mark Thorsen CEO

Mark Thorsen

CEO

mt@laanio.dk

LinkedIn Mark

 

Kasper Nielsen

Head of IT

kgn@laanio.dk

LinkedIn Kasper

 

Niclas Lurger-Amelung

Head of Performance Marketing

nla@laanio.dk

LinkedIn Niclas

 

 

Aris Vourvoulias

Head of Organic Performance

av@laanio.dk

LinkedIn Aris

 

Rasmus Nielsen Financial Specialist

Rasmus Hultquist

Affiliate Manager

rhn@laanio.dk

LinkedIn Rasmus

 

Jonas Larsen

Finance Manager

jla@laanio.dk

LinkedIn Jonas

 

 

Karoline Jensen

Kundeservice

kt@laanio.dk

 

 

Joachim Brodersen Financial Specialist

Joachim Brodersen

Kommunikationsmedarbejder

jb@laanio.dk

LinkedIn Joachim

 

 

Signe Kirk Andersen Financial Specialist

Signe Kirk Andersen

Kommunikationsmedarbejder

ska@laanio.dk

LinkedIn Signe

 

 

 

 

Ofte stillede spørgsmål
Hvordan virker Lånios koncept?

Lånios koncept gør det nemmere, hurtigere og mere overskueligt at låne penge online. Du udfylder kun én låneansøgning, hvorefter vi sætter bankerne i konkurrence om at give dig det bedste lån. Når du har modtaget dine nye lånetilbud, kan du nemt sammenligne og herefter vælge dét lån, som passer dig og din økonomi bedst.

Hvilke fordele giver Lånios koncept mig?

Hos Lånio har vi formidlet lån til vores brugere i mere end 6 år, og gjort det muligt at låne penge hurtigt på en simpel måde. I stedet for at udfylde et hav af låneansøgninger, udfylder du kun én hos Lånio, hvorfor du sparer en masse tid og besvær. Vi sætter bankerne i konkurrence om dig, så dit lån bliver så billigt som muligt. Vi kalder det: Lån penge smart.

Hvilken rente får jeg?

Lånio fastsætter ikke renterne, men vi viser dig bankernes minimum- og maksimumrente. Renten starter fra 3,49%, når du ansøger om lån på Lånio.dk. Det er udelukkende bankerne, der afgør hvilken rente, du får på dit lån. Hver bank behandler din låneansøgning individuelt og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Husk, at et lån ikke udelukkende består af renter, men også af andre gebyrer.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for lånets samlede årlige omkostninger i procent. Det betyder, at lånets ÅOP ikke kun inkluderer renter, men også andre gebyrer som etableringsgebyrer og administrationsomkostninger. Når du skal vurdere de lånetilbud, som Lånio indsamler til dig, bør du altid se på ÅOP’en.

Hvornår kan penge være på min konto?

Lånio står ikke for udbetalingen af pengene. Det gør Lånios banksamarbejdspartnere. Udbetalingen af pengene varierer således fra bank til bank men typisk står pengene på din konto indenfor 1-5 bankdage. Når du modtager lånetilbuddene fra bankerne, oplyses du om deres udbetalingstid - er en hurtigt udbetalingstid vigtigt for dig, kan du vælge den bank, der tilbyder dette.

Kan jeg låne selvom min økonomi er dårlig?

Lånio afgør ikke, hvorvidt din økonomi er god eller ej. Bankerne udarbejder individuelle lånetilbud ud fra de oplysninger, du indtaster i vores låneformular. Herefter vurderer bankerne, om de kan tilbyde dig et lån. Da du, med Lånios koncept, modtager flere lånetilbud, øger du dine chancer, for at få bevilget et lån. Chancerne for et lån øges desuden, hvis du har en medansøger.

Hvor meget kan jeg låne?

Gennem Lånios koncept kan du finde forbrugslån fra 10.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Som tommelfingeregel kan du øge din chance for godkendelse, ved at ansøge om lån på maksimum 90 % af din årsindkomst.

Hvilke krav er der til mig som låntager?

Alle Lånios banksamarbejdspartnere stiller ikke nødvendigvis de samme krav til dig som låntager. Men du får selvfølgelig kun lånetilbud fra banker, der vil godkende dig. Nogle banker stiller krav til årlig indkomst for dig eller din husstand. Derudover figurerer følgende generelle krav:

  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal minimum være 18 år
Kan jeg samle mine lån?

Ved at vælge "samle eksisterende lån" når du skal angive låneformål i vores låneformular, kan du fortælle bankerne, at dit lån skal bruges til at indfri andre lån og dermed sænke dine samlede låneomkostninger. Det betyder dog ikke, at du udelukkende skal bruge pengene til at samle anden gæld. Eksempelvis kan du låne 40.000 kr. og angive, hvor stor andel af lånet der skal anvendes på indfrielse af eksisterende gældsposter.

Koster det mig noget at anvende Lånio?

Nej, det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge om online lån gennem Lånio. Desuden tillægges der ikke omkostninger på dit lån ved vores unikke koncept - dine lånevilkår vil være de samme som dem, du får tilbudt direkte på bankernes hjemmesider.

Hvor lav kan min ydelse blive?

Der er flere muligheder for at opnå en lav ydelse. Eksempelvis kan du i vores låneformular forlænge løbetiden, og dermed sænke den månedlige ydelse. Den månedlige ydelse fastsættes ikke af Lånio med af vores banksamarbejdspartnere ud fra dit ønskede lånebeløb, tilbagebetalingstid, renter og andre gebyrer.

Hvor lang er tilbagebetalingstiden?

Du kan ansøge om en tilbagebetalingstid på 1-12 år (12-144 måneder). Du kan således til dels selv bestemme, hvor lang tilbagebetalingstiden skal være. Der kan dog opstå situationer, hvor Lånios banksamarbejdspartnere tilbyder dig lån med enten længere eller kortere tilbagebetalingstid end ønsket.

Kan jeg tage et lån, hvis jeg har en beskyttet adresse?

Ja, det er muligt, men ikke anbefalet at have beskyttet adresse.

Det er muligt at optage et lån med adressebeskyttelse, men det er op til de enkelte banker, hvorvidt de tillader det eller ej. Oftest vil du blive bedt om at ophøre adressebeskyttelsen i den periode lånet ønskes eller benytte alternativ dokumentation. For at du kan modtage flest mulige lånetilbud og dermed få det billigste lån, anbefaler Lånio ikke at du har adressebeskyttelse i perioden lånet ønskes.

Hvordan tjener Lånio penge?

Når en bruger vælger at optage et lån gennem vores koncept, modtager Lånio en lille provision fra den valgte samarbejdspartner. Gennem Lånio.dks Lån Penge Smart-koncept er det muligt at få endnu lavere renter, da bankerne sættes i konkurrence med hinanden.

Kan jeg fortryde et lån?

Ja, det er til enhver tid muligt at fortryde et lån (kreditaftale). Bestemmelserne står i kreditaftalelovens §19, som skriver, at kan låntager fortryde en aftale om en finansieringsaftale inden for 14 dage.  

Hvordan kan du få hjælp?

Har du behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 52 10 50 24. Du kan også skrive en mail til kundeservice@laanio.dk, hvor du vil få svar inden for 24 timer. Dette gælder selvfølgelig ikke i weekender, der vender de tilbage til dig direkte på førstkommende arbejdsdag.